اخبار و اعلانات

نشریه در HeinOnline نمایه شد.

به استحضار مخاطبان ارجمند نشریه می‌رساند؛  به لطف الهی، با ارتقاء کیفی نشریه و انطباق حداکثری با استانداردها و موازین بین‌المللی، پژوهش‌نامه حقوق اسلامی در پایگاه HeinOnline به‌عنوان مهم‌ترین پایگاه بین‌المللی تخصصی دانش حقوق نمایه شد. بنابراین تمامی شماره‌های این فصلنامه، از ابتدای انتشار، و هم‌چنین شماره‌های آتی نشریه، در این پایگاه معتبر بین‌المللی نمایه خواهد شد. امید است به توفیق الهی، با اهتمام جامعه علمی در ارائه پژوهش‌های وزین حقوقی، که فصلنامه «پژوهش‌نامه حقوق اسلامی» صمیمانه پذیرای آن است، به غنای دانش اصیل حقوق اسلامی ...

مطالعه بیشتر

تغییر در تناوب انتشار

‌‌ به اطلاع پژوهشگران ارجمند می‌رساند؛ به موجب مجوز اخذ شده از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تناوب انتشار پژوهش‌نامه حقوق اسلامی از ابتدای بیست و سومین سال انتشار (۱۴۰۱) از دوفصلنامه به فصلنامه تغییر یافت. ‌